AirExchange 150-WTW

4 reviews
4.8/5

 €1497,- incl. btw 

Dit product is momenteel uitverkocht en is weer leverbaar vanaf 28-10-2024. 
Plaats nu alvast uw bestelling!

Met het AirExchange® 150-WTW ventilatiesysteem is uw ruimte altijd optimaal geventileerd. Door een combinatie van de nieuwste technieken en het krachtige vermogen kan dit systeem uw ruimte razendsnel en kostenefficiënt ventileren en reinigen (energieklasse A+). 

Dankzij de ingebouwde warmteterugwinning- kruisfilter, heeft dit apparaat een thermisch rendement tot wel 82%, zodat u optimaal kunt ventileren zonder dit terug te zien op uw energierekening.

Het apparaat is voorzien van een overzichtelijk, touch-control bedieningspaneel, waarmee u het apparaat eenvoudig bedient. Daarnaast kun u het apparaat eenvoudig op afstand bedienen met de afstandsbediening of met onze handige applicatie. Ook kunt u kiezen voor de automatische modus, waarop het systeem volledig automatisch de ruimte zal ventileren.

Uitgerust met een arsenaal aan filtertechnieken elimineren de ingebouwde HEPA(H14)- en koolstoffilters virussen, bacteriën, pollen, stof, ziekteverwekkers, allergenen, geuren, gassen en chemische verbindingen uit de vervuilde omgevingslucht met een effectiviteit van meer dan 99,995%.

De AirExchange® 150-WTW heeft een ventilatiecapaciteit tot wel 150m³/uur en is geschikt voor ruimtes tot 45m².

Krachtige prestaties, dankzij twee sterke motoren

De AirExchange® 150-WTW combineert twee krachtige motoren met zeer geavanceerde filters, waardoor het ruimtes razendsnel kan ventileren.

Tegelijkertijd wordt de vervuilde binnenlucht (met hoog CO2-gehalte) afgevoerd.

Om zoveel mogelijk warmte en koelte te behouden is het apparaat uitgerust met een efficiënt kruisfilter.

82% thermisch rendement

De AirExchange® 150-WTW is voorzien van een efficiënte kruisfilter, waarbij met warmteterugwinning de thermische energie van de warme binnenlucht wordt overgedragen aan de binnenkomende, koude buitenlucht. 

Met een thermisch rendement van wel 82%, verliest u dus tijdens het ventileren nauwelijks warmte (of kou in de zomer). Dit maakt het apparaat vele malen energiezuiniger dan het openen van een raam of deur.

Installatie-opties voor iedere situatie!

Dankzij de dubbele in-en uitgangen kunt u de AirExchange® 150-WTW zowel op een vlakke wand als in een hoek plaatsen. Zo is er altijd een perfect plek om het ventilatiesysteem te monteren.

Teken de montagepunten af, boor de gaten en plaats de muurdoorvoeren met bijbehorende regenkappen in de wand. Het systeem kan nu geplaatst worden en is direct klaar voor gebruik.

Intelligente sensoren

De AirExchange® 150-WTW is voorzien van een slimme CO2-sensor die de luchtkwaliteit tientallen keren per seconde meet om de ruimte vervolgens zo optimaal mogelijk te ventileren.

Op het interactieve aanraakpaneel worden het CO2-gehalte, de temperatuur en de luchtvochtigheid weergegeven.
Met de SMART-mode ingeschakeld zal systeem het ventilatieprogramma automatisch aanpassen, zodat het CO2-niveau altijd zo laag mogelijk blijft.

Elimineer schadelijke deeltjes

De 150-WTW is uitgerust met 3 filters, waaronder een medische HEPA H14 filter met geactiveerd koolstof, dat meer dan 99,995% van alle deeltjes met een grootte van 0.3μm verwijdert. Het systeem is daarmee effectief in het elimineren van (ultra-)fijnstof, pollen, virussen, schimmels en stofdeeltjes. Daarnaast verwijdert het geactiveerde koolstof ook vluchtige stoffen, zoals geuren, gassen en schadelijke dampen.

Virussen 0.12μm

e.g. SARS-CoV-2 / H1N1

Bacteriën 1μm

e.g. S. Aureus

Pollen 10-100μm

e.g. Graspollen

Schimmels 1-30μm

e.g. S. Chartarum

(fijn)stof 0.3-100μm

e.g. Roetdeeltjes

Vluchtige stoffen 0.05μm

e.g. Formaldehyde

U bent altijd en overal in controle met onze handige applicatie

Met onze handige app kunt u altijd en overal uw AirExchange® 150-WTW uitlezen en bedienen. Of u nu thuis bent of op werk, u bent altijd in controle!

Thuiskomen in de perfecte temperatuur? Stel eenvoudig een werkschema in, zodat het ventilatiesysteem precies weet wanneer deze moet starten.

De applicatie is gratis verkrijgbaar voor zowel iOS als Android apparaten.

Of gebruik de handige afstandsbediening

Met deze afstandsbediening kunt u gemakkelijk op afstand de ventilatiesnelheid bepalen, het systeem vergrendelen, of uw AirExchange® 150-WTW in- en uitschakelen.

Energiezuinige ventilatie
voor iedere ruimte

Creëer een gezond binnenklimaat
zonder warmte te verliezen

Maximale veiligheid gegarandeerd

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom zijn onze systemen uitvoerig getest door onafhankelijke, geaccrediteerde testinstituten en voldoen deze aan de strengste eisen en normen op het gebied van productveiligheid en de afgifte van schadelijke bijproducten.

Bent u benieuwd naar de officiële testrapporten? Neem dan contact met ons op.

Bestel nu uw AirExchange 150-WTW!

Heeft u altijd al een goed geventileerde ruimte willen hebben, die tegelijkertijd ook nog eens actief wordt gereinigd van verontreinigingen?
Bestel dan nu de 150-WTW en ervaar zelf het verschil.

Deze items worden vaak samen gekocht

AirExchange 150-WTW
Filterset

1 review
5/5

Complete vervangingsfilterset voor de AirExchange® 150-WTW. Inclusief HEPA H14-filter en koolstoffilter.

€79,- incl. btw

Op voorraad

Installatieservice
150-WTW

3 reviews
5/5

Onze professionele installateurs zorgen voor een snelle en naadloze integratie van de 150-WTW in uw woning of kantoor.

€425,- incl. btw

Installatie mogelijk binnen 2 weken